Hlavní navigace

Zapakatel.cz přichází s aplikací pro Windows 8

Zdroj: Redakce
Praha 7. června 2012 – Mezi prvními aplikacemi pro Windows 8, které jsou k dispozici ve Windows Store, je aplikace slevového serveru Zapakatel. Aplikaci vyvinula společnost Fleveo, která jediná v ČR získala od společnosti Microsoft certifikaci na design Windows 8 Metro aplikací. Aplikace samotná prošla skrz Windows 8 Application Excellence Labs až do plné podoby ve Windows Store.
Komerční sdělení
19. 6. 2012

Sdílet

Aplikace pro Windows 8 usnadňuje prohlížení a nákup akčních slev z jednoho z největších českých slevových serverů a bude dispozici už od okamžiku uvedení Windows 8 na trh. Design v podobě aplikace pro Metro rozhraní je optimalizovaný i pro použití pro tablety a mobilní zařízení a jednoduchým způsobem zpřístupňuje celou nabídku aktuálních slev, včetně všech obvyklých možností výběru.

 

Zapakatel pro Windows 8

Zapakatel pro Windows 8

 

 

Zapakatel pro Windows 8

Zapakatel pro Windows 8

 

 

Zapakatel pro Windows 8

Zapakatel pro Windows 8

 

„Rádi naším zákazníkům nabídneme nové způsoby nakupování,“ říká Tomáš Carba, marketingový manažer Zapakatel.cz. „Možnost zjednodušit nákup slev na Zapakatel.cz v nové, osmé, verzi Windows jsme uvítali. Tvorba aplikace pro zcela nové prostředí byla zajímavou zkušeností, kterou využijeme i při tvorbě dalších aplikaci pro mobilní telefony i tablety,“ dodává.

Aplikaci je možné vyzkoušet okamžitě. Prostřednictvím Windows 8 Release Preview, dostupné od prvního červnového týdne.

O společnosti Fleveo
Fleveo je jedna z prvních českých digitálních agentur, která se zaměřila na vývoj facebookových aplikací a návrh a konzultace kampaní v sociálních sítích. V současné době zajišťuje digitální fullservis, od návrhu komunikační strategie přes vývoj aplikací a přípravu kampaňových mikro stránek, až po tvorbu vlastního obsahu. Nově firma rozšířila tým o .NET vývojáře a zaměřuje se také na vývoj Metro aplikací.

O Zapakatel.cz
Zapakatel.cz je jeden z nejsilnějších českých slevových serverů a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Na trhu působí od léta roku 2010, v březnu 2011 otevřel v Praze první zákaznické centrum, ve kterém mohou lidé nakupovat speciální nebo nevyužité slevy pro Prahu, platit v hotovosti, či si osobně vyzvedávat zboží a vyřizovat reklamace. V hotovosti můžete platit také za slevy v Brně, protože od září 2011 bylo otevřeno druhé zákaznické centrum právě tady.
Zapakatel.cz a Zabagatel.sk najdete na www.zapakatel.cz a www.zabagatel.sk, stejně tak jako na sociálních sítích Facebook (Zapakatel.cz a Zabagatel.sk), Twitter.com (@Zapakatel.cz) a Google+ (Zapakatel.cz)