Hlavní navigace

Živý přenos MSI Gaming Roadshow a soutěž o limitovanou edici GTX 960 Gaming

Zdroj: Redakce

Společnost MSI již zítra v Brně zahajuje roadshow po vysokých školách, kde představí nové herní notebooky, počítače a komponenty. Abychom akci přinesli i zájemcům z menších a vzdálenějších lokalit, kam MSI Roadshow nezavítá, a také kvůli vysokému zájmu účastníků, rozhodli jsme se celou přednášku MSI Roadshow z Brně vysílat také živě on-line. Pro diváky přenosu jsme navíc připravili soutěž o limitovanou edici herní grafiky MSI GTX 960 GAMING 100ME 2G.

Komerční sdělení
30. 3. 2015

Sdílet

Živý on-line přenos přednášky MSI Roadshow z Brna bude možné sledovat na adrese http://msiroadshow.cz/.

Přednáška na VUT v Brně začíná v úterý 31. března 2015 od 15:45 hodin.

Kromě dárků, bohaté tomboly a akce s CZC.cz, které jsou přichystány pro návštěvníky roadshow, jsme speciálně pro všechny diváky livestreamu z brněnské MSI Roadshow připravili soutěž o limitovanou edici herní grafiky MSI GTX 960 GAMING 100ME 2G. Vylosování výherce proběhne v závěru živého přenosu.

Další zastávky MSI Roadshow jsou v Plzni Českých Budějovicích (již bez on-line přenosu). Podrobné harmonogramy jednotlivých zastávek najdete na webu www.msiroadshow.cz.

Pro více informací nás můžete kontaktovat také na Facebooku.

 

O společnosti MSI

Přední světový výrobce herních produktů a respektovaná značka v oblasti her a e-sportu. Neustále pracujeme na zlepšování designu, vyvíjíme a zavádíme nové technologie. Produkty MSI získávají stovky ocenění od médií a odborné veřejnosti po celém světě. Další informace o MSI GAMING najdete na gaming.msi.com.

MSI má více než dvacet let zkušeností jako technologický průkopník ve vývoji a výrobě IT produktů s vysokým výkonem a působí ve více než 120 zemích světa. MSI se soustředí na design a výrobu herních notebooků, které jsou pověstné kvalitou a bezkonkurenčním poměrem cena/výkon. MSI dále navrhuje a vyrábí špičkové, spolehlivé a výkonné základní desky, grafické karty, spotřební elektroniku a periferie. Více informací naleznete na stránkách cz.msi.com.