Hlavní navigace

Znovuzrození časopisu 100+1 zahraniční zajímavost

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
1. 11. 2011

Sdílet

Znovuzrozený populárně-naučný čtrnáctideník 100+1 zahraniční zajímavost se hlásí k tradici z roku 1964, kdy časopis vyšel poprvé. Jedná se tak o nejstarší dosud vycházející časopis tohoto typu na domácím trhu. Časopis tak bude nejen vašim dobrým rádcem na poli vědy a kultury, ale současně i takovým malým okénkem do historie. Jedna z připravovaných rubrik se totiž bude ohlížet půl století zpět, aby vám zprostředkovala, co bylo pro tehdejší čtenáže zajímavé a jaké objevy tehdy působily největší rozruch.

Stejně tak ale bude nová stoplusjednička plná stránek o vědeckých objevech a zajímavých technických novinkách, které ukazují cestu do budoucnosti. Ale protože nejen elektronickými hračkami živ je člověk, bude i nadále přinášet poznatky o člověku a jeho vnitřním světě myšlení a emocí. Chybět samozřejmě nebudou ani záhady, které jsou přece kořením každého dobrého čtení.

Zkrátka, nová stoplusjednička je zde pro vás a vy ji můžete sledovat nejen na stránkách časopisu, který již nyní najdete na všech dobrých trafikách, ale i na Facebooku nebo Twitteru. Díky těmto moderním komunikačním prostřeskům můžete mít denně přísun aktuálních zpráv, které vás budou jistě obohacovat.

První obnovené vydání časopisu 100+1 zahraniční zajímavost najdete u prodejců právě dnes.