Hlavní navigace

320 GB do notebooku

1. 11. 2007

Sdílet

Zdroj: Redakce

V notebooku jsou již dnes běžné kapacity pevných disků okolo 160 GB. 320GB Scorpio posouvá hranici zase o pořádný kus dál. Western Digital se chlubí tím, že díky své vlastní technologii hlav zaručuje i u malého disku (formát 2,5" a výška jen 9,5 mm) tichý provoz a nízké teploty. Rozhraním Scorpia je SATA 3 Gb/s a podporuje tyto technologie WD:

WhisperDrive - technologie se špičkovými vyhledávacími algoritmy má zásluhu na tom, že WD Scorpio 320 GB je jedním z nejtišších dostupných pevných disků ve formátu 2,5 palce s otáčkami 5400 ot./min.
ShockGuard – tato technologie v sobě spojuje vylepšení firmwaru a hardwaru pro ochranu mechaniky disku a povrchu plotny a pomáhá tak splnit nejpřísnější kombinované požadavky na odolnost vůči nárazu požadované pro použití v přenosných zařízeních a noteboocích.
IntelliSeek - Další jedinečnou funkcí pevného disku WD Scorpio 320 GB je technologie IntelliSeek, která počítá optimální vyhledávací rychlost pro snížení spotřeby, hluku a vibrací. Ukázku funkce technologie IntelliSeek naleznete na této webové stránce.

Zdroj: Western Digital

 

Autor článku