Hlavní navigace

500 MB za kamaráda a 3 GB kapacity navíc za zálohu fotek pro uživatele OneDrive

11. 2. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Přejmenované cloudové úložiště se před nám zatím schovává. Víme ale, že konečně nabídne možnost spolupráce na té úrovni, že své kolegy označíte jako spolumajitele složek. O den později přinesl web LiveSide.net další exkluzívní informace. Microsoft své úložiště ještě více přiblíží klasickým konkurentům jako Dropbox. Což s sebou nese rovněž systém, který vám umožní bezplatně rozšířit kapacitu svého online úložiště, a to až o 8 GB.

Až 8 GB navíc

Celkem se tedy kapacita může zdvihnout na 15 GB, aniž by vás to stálo korunu. Způsoby, jak si „vydělat“, budou dva. Pakliže OneDrive doporučíte svému kamarádovi, a on si založí účet, obdržíte 500 MB. Tímto způsobem lze získat 5 GB. Další 3 GB dostanete za automatické zálohování fotografií do složky Camera Roll (Z kamery). Toho nejsnáze dosáhnou majitelé zařízení s Windows Phone, eventuálně Windows 8

 

Můžete ale také zálohovat pomocí aplikací pro iOS neb Android. Bonusové kapacita by neměla být dočasná, ale trvalá. Pakliže dřívější uživatelé mají v základní výbavě 25 GB na OneDrive, tak by mohli dosáhnout až na 33 GB. Dropbox rozdával i za obyčejné použití některé mobilní aplikace. Svého času pořádal soutěžní maratony, během nichž jste opět obdrželi kapacitu navíc.

Až 8 GB navícAž 8 GB navíc

Zdroj a fotografie: LiveSide.net