Hlavní navigace

Akce v ČR: Kupte si Galaxy Note 3 a dostanete hodinky Galaxy Gear zdarma

23. 9. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už tuto středu 25. září se od 12 hodin začne prodávat nejlepší kapesní zařízení od Samsungu – Galaxy Note 3. Nadupaný phablet nepatří mezi levná zařízení, doporučená cena je 18 999 Kč. Nejrychlejší zákazníci ale mohou ke GN3 získat chytré hodinky Galaxy Gear zdarma.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Ve značkových prodejnách Samsungu v Praze OC Chodov a Brně OC Olympia dostane prvních 50 (v každém obchodě zvlášť) kupón, za který si pak budou moci vyzvednout i hodinky. Ty se přitom budou prodávat za minimálně 7000 Kč, datum prodeje ani přesnou českou cenu ale zatím neznáme. Společný nákup je však velkým lákadlem a cenovou úsporou pro ty, kteří mají zájem o oba produkty.

Samsung bude navíc ke GN3 rozdávat 50GB prostor na Dropboxu platný dva roky, roční předplatné elektronických verzí časopisů Reflex, Blesk a BusinessWeek plus výkladový slovník Oxford Advanced Learners Dictionary.

 

CS24

Chceme těm největším příznivcům Note 3 dát jedinečný dárek. Proto jsme zvolili naše chytré hodinky Galaxy Gear. Ty se objeví na pultech českých obchodů zhruba v první polovině října, ale prvním majitelům Galaxy Note 3 je pošleme přímo domů,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních telefonů a digitálních fotoaparátů společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Více informací o obou zařízeních najdete v našich představovacích článcích z veletrhu IFA 2013: Galaxy Note 3Galaxy Gear.