Hlavní navigace

Aktualizace na Android 4.3 se u modelu Samsung Galaxy S3 opět rozběhla

18. 12. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ačkoli nejnovější Android nese číslo verze 4.4, která se proslavila také pod kódovým označením KitKat, dvě poslední vlajkové lodě od Samsungu mají starší systém. Galaxy S4 byl na trh uveden s Androidem 4.2. Přesto u něj neproběhla aktualizace rovnou na nejnovější verzi systému, ale na starší Android 4.3.

Galaxy S3 dodnes jede na Androidu 4.1, přičemž Samsung na podzim opět schválil aktualizaci na Android 4.3. To aby situace nebyla tak zamotaná. Bohužel aktualizace zařízení, jejíž distribuce byla zahájena v listopadu, působila problémy.

První pohled: Samsung Galaxy S III: Pětipalcová bestie se čtyřjádrem

Telefony po instalaci začaly zamrzat, přestaly odpovídat, padat, špatně fungoval multitasking, dokonce docházelo k rychlému vysávání akumulátoru. Testoval vůbec Samsung aktualizaci, když se rozhodl přeskočit Android 4.2? Času měl dost. Firma distribuci softwaru každopádně zastavila. Majitelé Galaxy S3 se ale mohou zaradovat, neboť podobně jako kolegové s o rok mladším modelem, budou brzy mít Android 4.3.

 

Pokud máte Galaxy S4, měli byste již mít i Jelly Bean – Android 4.3. Ale aktualizace se musí vypořádat s operátory a geografickými omezeními. Kromě lepšího výkonu nabídne pár nových funkcí a miniaplikací na zamykací obrazovku. Gallaxy S3 pak rovněž obdrží některé funkce z modelu S4, např. nový S-Voice.

MMF24

Galaxy S3 s Androidem 4.3Galaxy S3 s Androidem 4.3
Galaxy S3 s Androidem 4.3 | Foto: SamMobile

Zdroj: SamMobile via Neowin