Hlavní navigace

Antec LanBoy Air: modulární skříň je tady!

29. 9. 2010

Sdílet

 Autor: Redakce

Nejnovější herní skříň z produkce amerického skříňového mága (= Antecu) se chlubí názvem LanBoy Air a modulárním provedením, jež je určeno všem vyznavačům pokročilejšího tuningu šasi. O kvalitu zhotovení netřeba se bát, Antec platí ve svém oboru za záruku špičkové řemeslné zručnosti.

Rozměry mid-toweru jsou 590 × 388 × 580 mm, váha je poté solidních 11 kg. K dispozici je vám trojice 5,25" a šestice 3,5" pozic, které jsou všechny vybaveny bezšroubovým montážním systémem AirMount. V době nástupu solid state disků nemůže chybět ani speciální místo právě pro tento druh úložného zařízení, do skříně vložíte až dvě SSD. Čelo skříně nabízí I/O panel s dvojicí USB 2.0 portů, kteréžto doplňuje jeden superrychlý port typu USB 3.0 – vše doplňují předvyvrtané otvory pro vodní chlazení.

V balení byste měli obdržet i pětici ventilátorů. O nasávání zepředu se postará dvojice 120mm modře podsvícených bratříčků, stejnou dvojici objevíte i na bočnici. Odtah teplého vzduchu je plně na bedrech jediného 120mm větráčku, vzhledem k výrazné perforaci celé skříně však zřejmě nebude mít příliš práce.

Futuristicky vypadající novinku pořídíte za doporučenou cenu $220 (asi 4000 Kč), což zní vcelku příjemně. Dostupné barevné varianty sestávají z modré, žluté a červené, záruka bude tříletá. Redaktoři serveru LegitReviews si pořádně pospíšili s recenzí, dojmy, zkušenosti a spoustu fotek hledejte v jejich díle.

KL24

Zdroj: TC Magazine

Autor článku