Hlavní navigace

Antec představuje novou Sonátu

16. 12. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tiché (myšleno dobře pohlcující hluk vydávajících komponent) skříně jsou dnes v módě a americký Antec to moc dobře ví. Ten do své produktové série Sonata, obsahující mimořádně dobře odhlučněné skříně, přináší před Vánoci nový, luxusní kousek, a to skříň Sonata Elite. Naneštěstí se na celkovém vzhledu podepsalo cílové umístění tohoto produktu, kterým je mainstream — dle mého vypadá poměrně lacině, ale design je vždy záležitost vkusu.

Sonata Elite Front Look

Honbu za tichem vzal Antec vážně, stěny skříně jsou vytvořené z vrstvy oceli a polykarbonátu, tj. máme co do činění s dvouvrstvou skříní. Gumové antivibrační podložky zajistí dokonalou eliminaci vibrací dnes již obvkle „klidných” pevných disků („čest” výjimkám?), o chlazení se postará dvojice 120mm ventilátorů (všimněte si ventilátoru uvnitř skříně dole, Antec představuje nový koncept), které je možno regulovat pomocí dodávaného regulátoru otáček.

Sonata Elite Inside Look

Skříň se dodává bez zdroje, což jistě potěší všechny fandy konfigurovatelných sestav. Cena tohoto produktu je stanovena na velice příjemných $119, u nás zatím k sehnání není.

Zdroj: techPowerUp!

Autor článku