Hlavní navigace

Apple bude streamovat keynote z WWDC. Znovu ale pouze pro jablíčkáře

28. 5. 2014

Sdílet

 Autor: Redakce

Cupertinští už na svém webu lákají na živý přenos z úvodní keynote WWDC 14. Akce proběhne v pondělí 2. června v 19:00 našeho času. Stream bude opět dostupný jen pro applisty, k přehrání videa totiž potřebujete Safari 4+ na OS X 10.6+, Safari na iOS 4.2+ nebo Apple TV se systémem 5.0.2+. 

Apple WWDC 2014 bude streamována živě
Apple WWDC 2014 bude streamována živě

Uživatelé Windows, Androidu a jiných platforem mají smůlu. Konference je ale primárně pro vývojáře, a ti pracující na aplikacích pro iOS a OS X stejně potřebují počítače od Applu. Nástroj Xcode není pro jiné systémy dostupný.

 

ICTS24

Úvodní keynote ale vždy zabaví i neprogramátory. Apple na ní totiž prezentuje chystané novinky nebo rovnou uvede aktualizované produkty. Loni uvedl OS X Mavericks, nové MacBooky Air a Mac Pro, betaverzi iOS 7, lepší iCloud, iTunes Radio nebo chytřejší Siri.

Letos čekáme na uvedení bety iOS 8, nástroje pro monitoring zdraví a životního stylu Healthbook a možná i platformu pro chytrou domácnost. Mluví se o nových Macích postavených na procesorech ARM. A zvykem bývá uvést další verzi OS X, tentokrát s pořadovým číslem 10.10.