Hlavní navigace

Apple otevřel brány pro zájemce o bezplatný přístup k betaverzím OS X

24. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Stalo se dobrým zvykem, že Microsoft uvolňuje testovací verze Windows do širokého publika, které mu následně pomáhá s testování a odesílá zpět do Cupertina cennou zpětnou vazbu o chování systému na dané sestavě a s různými kousky softwaru. Tedy, aspoň to tak funguje u velkých vydání systému, s jarní aktualizací si firma pomoc veřejnosti nevyžádala a dodala nám až konečné sestavení.

 

S kratšími vývojovými cykly buď nezbývá na veřejný betatest čas, nebo si Redmondští nechtějí dopředu vyplýtvat překvapení. Jenže většina novinek stejně unikne dříve skrze různé kanály. Jak se zdá, Apple se inspiroval a otevřel program pro zájemce, kteří by chtěli vyzkoušet betaverze OS X. Ty byly dříve omezené na skupinu vývojářů. Jako vývojáři jste museli zaplatit 99 dolarů za vstup.

MMF24

Tentokrát získáte betaverze operačního systému úplně zadarmo. Zájemci mohou následovat průvodce na webu appleseed.apple.com, jenž vám s přihlášením pomůže. Každá společnost můžete zadarmo získat spousty testerů, kteří se chvějí při pomyšlení na novinky a vylepšení, které mohou mít v předstihu před ostatními. Byla by škoda toho nevyužít, což pochopil také Apple.

Zdroj: Neowin