Hlavní navigace

Arma 4 od studia Bohemia Interactive vyjde v roce 2027. Datum se skladbou ze hry odhalil výroční koncert

Sdílet

 Autor: Bohemia Interactive
Při příležitosti 25. výročí uspořádala Bohemia Interactive koncert klasické hudby z her studia společně s potvrzením roku 2027 pro vydání Army 4.

Pojďme se ze světa technologií a her na chvíli přesunout ke klasické hudbě (přestože také ona úzce souvisí s videoherním světem). České studio Bohemia Interactive už poněkolikáté uspořádalo hudební koncert, na kterém zazněly skladby z herního portfolia společnosti.

Posluchači si mohli v podání Českého národního symfonického orchestru dirigovaného Dominikem Svobodou užít skladby známé z her DayZ, Ylands, Vigor, Arma nebo Operace Flashpoint. Vývojáři už předem lákali diváky na překvapení, jehož odhalení si nechali až na samotný závěr koncertu.

ICTS24

Zdroj: YouTube.com

Ke konci na projekčním plátně za muzikanty projel na pár sekund nápis očekávané hry Arma 4 s datem 2027 (čas 1:47:30). Došlo tak k potvrzení veřejného očekávání a stanovení jasně daného termínu. Záznam celého koncertu je k dispozici na oficiálním youtubovém kanálu Bohemia Interactive.

Vývojáři o Armě 4 zatím neposkytli žádné další informace, vzhledem k datu vydání je na více podrobností o hře stále mnoho času. Hra má i svoji webovou stránku, na které je zatím pouze logo a možnost přihlásit se k e-mailovým novinkám.