Hlavní navigace

AVer3D TV: první USB 3D TV tuner

24. 11. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vlna popularity prostorového obrazu zachvacuje celý svět. Tento boom již nelze opomíjet a tak bylo jen otázkou času, než se tato technologie objeví v dalších a dalších zařízení, ale i v různém příslušenství ke stolním počítačům a notebookům.

Pro uživatele, kteří si chtějí užívat 3D obrazu i na cestách vytvořila společnost AVerMedia 3D USB tuner o velikosti standardních tunerů. Společně tunerem získáte i aplikaci MediaCenter 3D, která představuje komplexní řešení pro příjem, sledování, nahrávání a přehrávání záznamů z živé 3DTV. Navíc rovněž disponuje technologií see3D, která se stará o konverzi veškerých 2D video-multimédií do 3D podoby, a tím řeší současnou poptávku po nedostatkovém 3D obsahu.

AVer3D TV USB

AVerTV 3D USB podporuje všechny hlavní metody 3D zobrazení. S anaglyfními, polarizačními, nebo aktivními brýlemi si tak může snadno vychutnat 3D zážitek bez potřeby dalších investic do hardware počítače. Pro dosažení maximálního 3D efektu však doporučuje použít NVIDIA 3D Vision Kit, grafickou kartu s podporou 3D a 3D-ready displej.

AVer3D TV USB - rozhraní aplikace

MMF24

Mimo 3D funkce nabízí tuner AVerTV 3D USB rovněž plánovač nahrávání a je schopný přímého převodu záznamů do formátů pro PSP, iPod, iPhone, iPad, nebo AppleTV. Stejně tak zabudovaný senzor s plnohodnotným dálkovým ovladačem přispívá k příjemnějšímu zážitku ze sledování TV na PC.

Zdroj: AVerMedia