Hlavní navigace

Blackbird Pie aneb tweety na vašem webu

Sdílet

Zdroj: Redakce

Twitter připravil novou funkci – vložení příspěvku (tweetu) na webovou stránku. Když potřebujete uvést některý příspěvek jako příklad, nemusíte tedy snímat screenshot, ořezávat a ukládat na server, ale stačí si vygenerovat HTML kód, který pak vložíte do zdrojáku vašich stránek. Funkce se jmenuje Blackbird Pie (v překladu něco jako kosí koláč, ale kdo se má v těch amerických pochutinách vyznat :-)).

Stačí najít potřebný tweet a získat jeho adresu kliknutím na datum a čas. URL pak zkopírujete do generátoru koláče, který vám na oplátku řekne kód, který vložíte do stránek. Funguje to jako interaktivní screenshot s funkčními odkazy i vlastním pozadím, které máte v Twitteru nastaveno.

Plánovaná česká ambasáda v Washingtonu prý bude nejhezčí vůbec. Vypadá trochu jako z Pána prstenů:) http://bit.ly/9aLkj1less than a minute ago via Chromed Bird

 

CS24

Na Cnews to příliš nefunguje, protože se mezi sebou mlátí vygenerované styly a naše CSS. Autor sám přiznává omezenou funkčnost a někdy nestabilitu. V jeho WordPressu je to však prý v pořádku. U nás by to mělo vypadat nějak takto.

Zdroj: Twitter