Hlavní navigace

Blíží se nová verze Google Search pro Androidy, známe vylepšení

10. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Google si nechtěně nechal utéct informace ohledně připravované verze Google Search pro Android. Vylepšení není hodně, ale potěší.

Google aktualizaci oznámil na svém blogu, informaci však vzápětí stáhl. Naštěstí se serveru TechCrunch povedlo pořídit screenshot stránky, tudíž víme, na co se můžeme těšit. Výsledky hledání z webu se nyní ukazují nahoře, obsah nalezený v mobilním telefonu (maily, hudba, dokumenty) se nyní seskupuje dolů. Aplikace nově výsledky uzpůsobuje právě používající se doméně (státu, ve kterém je vyhledávač právě používán). To ocení především cestovatelé.

Google Search

Spoustu uživatelů potěší i možnost smazání historie vyhledávání po dlouhém stisknutí mazacího tlačítka. Pokud si dáte pozor, už nemusejí nastávat trapné situace, kdy přítel, který na vašem smartphonu něco hledá, najde ve vyskakující historii vyhledávání něco, co opravdu vědět nechtěl.

Pochválit bychom měli i zrychlení celkové aplikace a nové, „sportovnější“ uživatelské prostředí. Je možné, že až proběhne oficiální představení, dozvíme se novinek ještě více. Zatím ale musíme vycházet pouze z toho, co už víme.

Zdroj: TechCrunch

Autor článku