Hlavní navigace

„Chci dělat v IT a dostat služební auto.“ Pracovní portál Flek.cz vám takové místo najde

2. 3. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Hledáte zaměstnání nebo brigádu? Pak vám pomůže pracovní portál Flek.cz, který teď s novým designem i funkcemi spustilo naše vydavatelství Mladá Fronta. Na stránkách najdete volná místa, přehled úřadů práce, návody a vzory k psaní životopisu nebo také otázky a odpovědi z pracovních pohovorů.

U nabídek práce můžete přímo vyhledat obor nebo místo. Při obecnějším sondování vám pomůžou filtry. Vybrat můžete z více než 20 oborů včetně IT / Vývoje softwaru. Zvolit si můžete typ smluvního vztahu (plný/částečný úvazek, práce na dohodu, živnostenský list či praxi). Filtrovat lze i práce na doma, online, práce pro ženy na mateřské, seniory nebo OZP.

Při výběru práce si můžete zatrhnout i požadované benefity jako služební mobil, notebook, auto, home office, 13. plat, různé příspěvky a další bonusy.

CS24

Pracovní portál Flek.cz v novém designu Pracovní portál Flek.cz v novém designu

Novinkou na Flek.cz je možnost hodnotit zaměstnavatele. „V dnešní době řešíme nejen finanční ohodnocení, ale i samotnou pověst zaměstnavatele. Chodí jeho zaměstnanci rádi do práce? Jak je o ně postaráno? Jedná se s nimi fér? Mají možnost prosazovat své nápady? Jednoduše všichni chceme, aby naše práce měla smysl, a snažíme se po sobě zanechat skvělé výsledky,“ píšou provozovatelé na svém webu.

Proto jsme se rozhodli přidat možnost ohodnocení zaměstnavatele. To můžete využít k vyjádření názoru na svého stávajícího či minulého zaměstnavatele. Mnohem důležitější pro vás však tento ukazatel bude ve chvíli, kdy budete hledat práci sami. Můžete využít reálné reference od skutečných zaměstnanců, a najít si tak společnost, kde se budete cítit dobře.