Hlavní navigace

CnewsTV: 300 filmů loňského roku v sedmi minutách [video]

Sdílet

Zdroj: Redakce

Máme tady první CnewsTV nového roku (už 80. pokračování) a s ním pětici dalších videí, které stojí zato vidět.

 

Jako z Čelistí

Novoroční koupání na australské pláži Bondi Beach zpestřil žralok bílý, kterého si prý všimla hlídka blízko pobřeží. Alarm pak legračně vyhnal stovky lidí ven z vody, pláž vypadala, jako by jí obsadili mravenci. Útok by pravděpodobně nehrozil, žralokům udělaly špatnou image především filmy. Během posledních deseti let usmrtili 12 lidí. Větší pravděpodobnost je, že zahynete v letadle.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Kozy ztuhnout strachem

Ve zvířecí říši ještě zůstaneme. Některé druhy koz trpí zvýšenou myotonií, křečemi svalů, které je úplně znehybní. Nejčastěji se jim to stane, když se leknou nebo se silně vzruší při páření. Návaly hormonů napnou svaly, koza bezvládně spadne, přičemž mozek a nervy dále fungují, zvíře není v komatu. Když se to natočí na video, myotonie je docela legrace. V americkém Tennessee údajně mají jeden druh, který vinou genetické poruchy je na křeče náchylnější než ostatní.

" width="560" height="315" frameborder="0">

300 filmů v sedmi minutách

Více než tři stovky filmů, které jste loni mohli vidět, si můžete připomenout v úžasně sestříhaném klipu. Budete dojatí, budete se smát a přestože se míchají styly a žánry, všechno dohromady to díky hudbě funguje. Pravděpodobně asi nepoznáte všechna videa, proto zde máte nápovědu, jak jdou jednotlivé střihy za sebou.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Robert Záruba nám visí v šatně

Přepiště dějiny. Vítej zlatý hatricku. Rachna kachna. Nejen díky těmto hláškám je znám šéfkomentátor České televize. Momentálně nejslavnější český hokejový expert natočil také několik dokumentů a napsal pár knih. Málo už se o něm ví, že také ovlivňuje život také hráčům. Ujčík je díky němu slušňák, Procházku donutil tančit, Plenkancovi visí v šatně. Jen ten Hubáček…

" width="560" height="315" frameborder="0">

CS24

Klaus prezidentem

Psal se rok 1989, změnil se režim a na hrad vstoupil dramatik Václav Havel. V nově utvořené vládě usedl na křeslo ministerstva financí ekonom Václav Klaus. Ve stejné době jej navštívili maďarští novináři a řekli mu, že se u nich doma proslýchá, že nejvhodnějším kandidátem na prezidentskou funkci by byl právě on. Tomu se nejvíce, ale nejvíce upřímně usmál a rozchechtal. No.

" width="560" height="420" frameborder="0">