Hlavní navigace

CnewsTV: Autodráha Hot Wheels ve skutečnosti [video]

8. 7. 2012

Sdílet

 Autor: Redakce

54. díl našeho seriálu s novou pěticí zajímavých videí je zde.

 

Autodráha Hot Wheels ve skutečnosti

Asi každý jako malý snil o své dokonalé autodráze Hot Wheels se smyčkou, která autíčko otočí o celých 360°. Nyní se pouhá hra stává skutečností. Podívejte se na záznam jízdy dvou profesionálů, kteří tuto speciální otočku bravurně zvládli ve skutečném světě.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Motor v animaci

Další video je tak trochu uměleckým dílem, které bylo vytvořeno úplnou náhodou. Začalo to několika fotkami motoru, který potřeboval opravit. Snímky měly sloužit k rozpoznání původního umístění všech částí. Majitel se však rozhodl, že by bylo zajímavé opravu motoru dát do animace. Na výsledek jeho jedenáctiměsíčního snažení se můžete podívat.

" width="560" height="420" frameborder="0">

Běh jako hra

A čeká nás povedená reklama na boty Nike. Obyčejný běh kolem bloku se stane netradičním zážitkem, který se změní ve hru. Užijte si perfektní efekty a dokonalý příběh s herní tematikou, v němž nechybí překážky, které musí hlavní hrdina překonat.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Originální moonwalk

Slavný moonwalk, nebo také měsíční chůze, se stal nápaditým tanečním prvkem choreografie Michaela Jacksona. Jeden z obyčejných lidí si tento krok osvojil svým originálním způsobem. Potřebuje k tomu pouze speciální obuv a mokrý chodník.

" width="560" height="315" frameborder="0">

ICTS24

Roztomilé pandy

Poslední video patří zvířátkům. Seznámíte se s malými pandami, které si roztomile hrají na dětské skluzavce. Nejprve jim ošetřovatelka musí ukázat, jak se to dělá, a pak to zvládnou úplně samostatně. Takovýto zvířecí dětský koutek pro pandy najdete ve městě Chengdu v Číně.

" width="560" height="420" frameborder="0">