Hlavní navigace

CnewsTV: Dobrodruh překonal volným pádem rychlost zvuku [video]

20. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

V 69. dílu našeho seriálu vám přinášíme čerstvou pěticí videí, která v současné době kralují internetu.

 

Dobrodruh překonal rychlost zvuku volným pádem

Rakouský dobrodruh Felix Baumgartner zvládl překonat rychlost zvuku volným pádem. Ve héliovém balónu se dostal do výšky 39 kilometrů, odkud skočil ve speciálním obleku. Felix je první člověk, který bez přístrojů dosáhl rychlosti zvuku. Podívejte se na sestřih jeho neskutečného letu.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Skok do zamrzlého rybníku

Další člověk na videu není až takový borec, i když odvážný byl také. Polonahý muž chtěl zřejmě udělat reklamu své skupině a rozhodl se skočit do zamrzlého rybníku. Led byl však tak silný, že se mu jej nepodařilo prorazit. Na výsledek se podívejte, záchvat smíchu zaručen.

" width="560" height="420" frameborder="0">

Microsoft Surface

Seznamte se s novým tabletem Microsoft Surface, v jehož zadní stěně najdete integrovaný stojánek. Firma se v reklamě na tento produkt zaměřila na zvuky, které vydává připojení přídavné klávesnice k zařízení. Z těchto zvuků vytvořila chytlavou melodii, přidala pár tanečníků a reklama je na světě.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Největší RC honička

Užijte si honičku závodních automobilů s policejními vozy. Zajímavostí je to, že všechna auta jsou rádiem řízené modely. Nebude chybět ani pořádná helikoptéra. Video jakoby z oka vypadlo známým scénám z akčních filmů.

" width="560" height="315" frameborder="0">

MMF24

Neposedné koťátko

A na závěr našeho seriálu vám přinášíme zábavné koťátko, které si krátilo volnou chvíli hraním ve sklenici. Muselo se dostat až na samotné dno zavařovací sklenice, jinak by mu přece uniklo to nejdůležitější. Jak si kotě poradilo s těžkým úkolem se podívejte sami.

" width="560" height="315" frameborder="0">