Hlavní navigace

CnewsTV: Jachta Venus Steva Jobse byla pokřtěna [video]

3. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jedenasedmdesátý díl našeho seriálu je připraven, aby vás pobavil pěti vybranými videi.

 

Jachta Venus Steva Jobse byla pokřtěna

Manželka Steva Jobse před pár dny v Holandsku pokřtila 80metrovou jachtu Venus, kterou navrhl Steve Jobs spolu s návrhářem Philippem Starckem. Sice tento projekt začal za jeho života, ale bohužel se samotný Steve Jobs na svou loď už nepodívá.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Angry Birds si zahrají na Star Wars

Firma Rovio odhalila další video k připravované hře Angry Birds Star Wars, která k nám dorazí 8. listopadu. Bude dostupná jak pro starší platformy, tak také pro Windows 8 a novou verzi Windows Phone. Pokochejte se veselými postavičkami i novým prostředím.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Darth Vader v Disneylandu

A aby bylo zřejmé, že Star Wars jsou stále v kurzu, Disneyland si pro svou reklamu vybral slavnou postavu Dartha Vadera z tohoto filmu. Ve své reklamě ukazuje, jak by Darth v doprovodu se dvěma Stormtroopery strávil celý den v zábavním parku.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Zombie v McDonaldu

Halloween i Dušičky jsou již za námi, tak si připomeneme děsivou náladu prvního ze jmenovaných svátků. Na internetu mělo velký úspěch následující video s originálním vtípkem. Kluk převlečený za zombíka si zajede do McDonaldu k okénku pro motoristy a chce si objednat pár mozků. Jaké budou reakce prodavačů?

" width="560" height="315" frameborder="0">

MMF24

Těžký psí den

Studentka texaské univerzity Charli Kilpatricková vytvořila video lidského dne s labradorem jménem Dudley, které za dva týdny získalo přes milion zhlédnutí. Jejím úkolem bylo do prosince dosáhnout pouze jednoho tisíce přehrání. Charli se tak na internetu stala hvězdou. Video přitom nahrávala pouze půl hodiny den před odevzdáním práce.

" width="560" height="315" frameborder="0">