Hlavní navigace

CnewsTV: Jak vypadá zpomalený výstřel ve vodě [video]

6. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

67. díl seriálu je připraven, aby vás upoutal výběrem pěti videí za poslední týden.

 

Reklama na Heineken s Jamesem Bondem

Daniel Craig je teď v kurzu, brzy se v kinech dočkáme dalšího pokračování Jamese Bonda, agenta 007, s pojmenováním Skyfall. Toho chtěli využít v Heinekenu a připravili si pro diváky napínavou reklamu s tímto hercem, který ztvárnil Jamese Bonda.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Zpomalený záběr výstřelu ve vodě

Užijte si zpomalený záběr vystřelené kulky z pistole Glock 22. Ale ne jen tak obyčejný, vše se odehrává ve vodě. Video bylo natočeno na fotoaparát Pentax Optio WG-2 se 120 snímky za sekundu, po výstřelu stačilo 30 snímků za sekundu. Záběry vidělo již přes 5 milionů lidí.

" width="560" height="420" frameborder="0">

Reklama na Old Spice

Firma Old Spice nezahálí a nejen pro své fanoušky si připravila další neobvyklou reklamu. Moudrý muž říká, abyste nikdy nemíchali práci se zábavou. Ale pokud používáte Old Spice, vše se může změnit. Další bláznivá reklama, která vás šokuje a pobaví zároveň.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Píseň od Gotye v počítačovém stylu

Určitě znáte oblíbenou písničku Somebody That I Used to Know od Gotye. Na internetu se objevila old school akustická verze v podání přístrojů, osciloskopů a starých tiskáren. Zaposlouchejte se do melodie písničky, kterou vyťukávají pevné disky. Dokonalá souhra.

" width="560" height="315" frameborder="0">

MMF24

Kostým Tyranosaura

Nevíte, jaký kostým si vyrobit na nějakou zahradní párty nebo na Halloween? Nechte se inspirovat dokonalou maskou mláděte Tyranosaura Rexe. Určitě nebudete nikomu pro smích, budete originální a možná vystrašíte pár malých dětí. Maska však váží 24 kg.

" width="560" height="315" frameborder="0">