Hlavní navigace

CnewsTV: K zemi přilepený iPhone 5 v Amsterdamu [video]

29. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pět nových videí je připraveno v 66. dílu našeho seriálu.

 

První přilepený iPhone 5 v Amsterdamu

Před nedávnem se představil nejvyšší model iPhonu od firmy Apple. Vtipálci z Nizozemska chtěli vidět, co lidé udělají, když úplně nový iPhone 5 přilepí k chodníku na rušné ulici. Potřeli kryt sekundovým lepidlem a přilepili na zem. Někteří kolemjdoucí se jej snažili zvednout, jiní do něj aspoň kopali, když jim s ním nešlo pohnout.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Nekonečná kuličková dráha z lega

Podobně jako jsme si minulý týden ukázali kuličkovou dráhu po celém pokoji, tak dnes vám přinášíme také jednu povedenou, která je celá z kostek lega. 500 míčků se prohání promyšlenou dráhou, jejíž tvar se neustále mění. Autorovi trvalo 600 hodin, než ji zkonstruoval. Hypnotizující, že?

" width="560" height="315" frameborder="0">

Hračka ve vesmíru

Když chce otec udělat svému dítěti radost, snaží se udělat vše pro to, aby jej nezklamal. Na videu můžete vidět po domácku vyrobený meteorologický balón, na který byl přichycen vláček Stanley, GPS a kamera. Hračka za hodinu vyletěla do stratosféry, kde balón praskl. Na zem spadla po dalších 20 minutách a byla vzdálena 43 kilometrů od místa vypuštění.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Kompilace nehod

A máme zde další povedenou kompilaci těch nejkurióznějších a nejvtipnějších okamžiků, kdy život člověku nabídne skutečně nevídané zážitky. Podívejte se na sestříhaný výběr toho nejlepšího, co lidé v září natočili na kameru a dali na internet.

" width="560" height="315" frameborder="0">

MMF24

Kočky jsou lepší než psi

Jestli fandíte kočkám více než psům, poslední video vás jistě potěší. Sestřih jednoduše dokazuje, že kočky jsou lepší než psi. Na sérii vtipných fotografií uvidíte vždy kočku i psa při různých činnostech a na různých místech. Kočka pokaždé vychází jako vítěz, je chytřejší, elegantnější a také učenlivější.

" width="560" height="315" frameborder="0">