Hlavní navigace

CnewsTV: Kaskadérský kousek na uzavřené dálnici [video]

1. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Šedesátý druhý díl našeho seriálu a pět nových zajímavých videí je zde.


Kaskadérský kousek na uzavřené dálnici

O kaskadérský kousek v prvním videu se postarala provazochodkyně Faith Dickey. Na uzavřené dálnici v Chorvatsku se pokusila na laně překonat vzdálenost mezi dvěma nákladními auty. Na druhou stranu se musela dostat dříve, než se přiblíží k tunelu. Perfektní střih, dávka napětí a možná nečekaný konec?

" frameborder="0" height="315" width="560">

Jak oddělit žloutek?

A nyní pro vás máme užitečný trik, který se vám může hodit například při vaření. Také vás nebaví oddělovat žloutek od bílku pomocí skořápky? S tím je konec. Stačí vyklepnout vajíčko na talířek a vzít si prázdnou PET lahev. Pomocí ní žloutek jednoduše nasajete a umístíte, kam potřebujete.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Zničení trojského koně

Firma Cisco vytvořila v nové reklamě na své produkty krásný příběh, který spojuje antické Řecko s moderním světem. V tomto případě však nedošlo k unesení krásné Heleny, protože se trojskému koni úspěšně ubránila.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Znuděná kočka

Už jste někdy viděli, jak se nudí kočka? Sedne si k oknu, kouká se ven na okolní svět a u toho vymýšlí blbosti. Tak se dá charakterizovat následující video, v němž si kočka packou znuděně hraje se žaluziemi. A evidentně ji to i baví.

" frameborder="0" height="315" width="560">

MMF24

Somebody That I Used To Know a la Youtube

A nakonec oblíbená píseň od Gotye trochu jinak. Jeden z fanoušků ji upravil do akustické verze. Nový klip se skládá z jednotlivců, kteří umístili svou cover verzi této písně na Youtube. Výsledek dopadl docela dobře, posuďte sami.

" frameborder="0" height="315" width="560">