Hlavní navigace

CnewsTV: Popinator vám střelí popcorn přímo do pusy [video]

22. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Šedesátý pátý díl našeho seriálu s pěti vybranými videi je zde, aby vás pobavil.

 

Popinator vám střelí popcorn přímo do pusy

Popinator je netradiční vynález, který na vás dokáže vystřelit jeden kousek popcornu, jakmile řeknete slůvko „pop“. Vše, co potřebujete ke správnému fungování, je naplnění boxu hotovým popcornem. Popinator střílí až do vzdálenosti 4,5 metru. Bohužel zároveň zvládne obsloužit pouze jednu osobu.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Akustická levitace

Vědci z Argonne National Laboratory objevili způsob, jak využít zvukové vlny k levitaci. Jako mávnutím kouzelného proutku se kuličky a kapky speciální směsi zastavily v prostoru bez hnutí. Dokonalé kouzlo, které musíte vidět.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Kuličková dráha

Jestli nevíte, jak se prosadit na internetu, stačí si pořídit třeba nekonečnou kuličkovou dráhu. Ale nesmí se jednat o nic malého. Jeden nadšenec za 8 měsíců postavil dráhu dlouhou 137 metrů, která se skládá ze 40 000 dílků a je poháněna osmi motory. Podívejte se na ohromující výsledek.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Nejdelší otočka s autem o 360 °

Pánové z týmu Hot Wheels se zase vyznamenali. Jejich vozidlo najelo na speciálně upravenou rampu, která auto ve vzduchu otočila o 360 °. Auto překonalo vzdálenost 28 metrů, čímž vytvořilo nový světový rekord. Podívejte se na pořízené video a především si užijte zpomalené záběry.

" frameborder="0" height="315" width="560">

MMF24

Prasátko záchranář

A nakonec se můžete podívat na malé kouzelné prasátko, které jakoby vypadlo z oka šikovnému filmovému kolegovi jménem Babe. Malému kůzleti uvízla v rybníčku noha. Neohrožené prasátko slyšíc nářek kůzlete se vrhlo do vody a nebohé zvířátko zachránilo. Dokonalý borec na konec.

" frameborder="0" height="315" width="560">