Hlavní navigace

CnewsTV: Ukaž v sobě Jamese Bonda, zbývá 70 vteřin [video]

27. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vítejte v 70. dílu našeho seriálu, který má pro vás další várku pěti nejlepších videí za poslední týden.

 

Ukaž v sobě Jamese Bonda, zbývá 70 vteřin

Coca Cola Zero si v rámci akce k novému filmu Skyfall připravila pro náhodné cestující neobvyklou soutěž o lístky do kina. Zájemci o občerstvení z automatu byli dotázáni, zda mají zájem zúčastnit se soutěže. Jakmile souhlasili, byl jim zadán úkol, aby se do 70 sekund dostali na nástupiště číslo 6. Museli v sobě ukázat Jamese Bonda, protože překážek nebylo málo.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Gangnam Style po česku

Tentokráte si kluci z ViralBrothers Erik Meldik a Čeněk Stýblo vzali na mušku song Gangnam Style jihokorejského rappera PSY, který si předělali k obrazu svému. Píseň je známá hlavně díky tanečku, který po celém světě napodobuje velká spousta lidí. Nyní se můžete podívat na českou parodii tohoto videoklipu.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Jak dokázat živost barev monitorů LG?

LG si připravila velice vtipnou reklamu na nové monitory s technologií IPS. Technici naprogramovali monitory tak, aby imitovaly rozpadající se podlahu výtahu. Celý panel s celkem devíti obrazovkami umístili do jednoho z výtahů a poté čekali na reakce lidí, kterým se výtah nečekaně zasekl. Škoda, že je to fake.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Adrenalinová honička v Metropoli na Zličíně

Zvláštní úkol si pro sebe připravili dva skokani z parkourovému týmu Urban Sense. Jednoho dne je napadlo, že by se mohli proskákat po obchodním centru v Praze těsně před jeho zavřením. Co si usmysleli, to také druhý den udělali. Večer se pustili do akce, která se změnila v napínavou honičku se členem ochranky. Video ve stylu her 80. let jistě pobaví.

" width="560" height="315" frameborder="0">

CS24

Koťátka se učí fyziku

A nakonec na vás čeká video se zvířátky. Na videu uvidíte, jak si malá koťátka hrají s Newtonovou houpačkou. Známá věc, která funguje na základě předávání kinetické energie. Malá koťata se snaží kyvadla zastavit, ale moc jim to nejde.

" width="560" height="315" frameborder="0">