Hlavní navigace

Cooler Master CM 690 Advanced II na CES 2010

7. 12. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Velkolepý veletrh CES (Consumer Electronics Show), pořádaný stejně jako minulý rok v lednu/januári, již pomalu klepe na dveře. Není proto divu, že se výrobci pomalu vytasují se zprávami o produktech, které na této akci konané v Las Vegas budete moci shlédnout. Jako jedna z prvních zpráv přichází informace o počítačové skříni Cooler Master CM 690 Advanced II.

Skříň dostala do vínku standardní rozměry, odpovídající ostatním middle-tower kouskům. Název vám napovídá, že nepůjde o žádný nový produkt, ale o následovníka oblíbené série CM 690, kterou používá nemálo uživatelů.

Barevné provedení je černé, počet 5,25" je roven číslu čtyři. Jak možno zříti z obrázku, do bočnice jsou předvyvrtané pozice pro uchycení dvou ventilátorů, o vývod vzduchu ven ze skříně se postará 120mm kousek. Příznivce vodního chlazení jistě potěší dostupnost nezbytných děr. Počítačový zdroj najde své místo na spodku skříně, jak je v poslední době (dobrým) zvykem.

MMF24

Vzhledem k tomu, že se jedná o horkou novinku, nejsou známy žádné dodatečné informace. Pokud však stojíte o elegantní skříň s nerušivým designem, vyplatí se si na CM 690 Advanced II počkat.

Zdroj: TC Magazine

Autor článku