Hlavní navigace

Cooler Master také podporuje LGA 2011

7. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Cooler Master není na trhu s procesorovými chladiči žádným nováčkem, ostatně oblíbený model Hyper 212 Plus i na našem serveru sklidil zasloužené pochvaly za solidní výkon a příjemnou pořizovací částku. Rakouská Noctua má ve zvyku udržovat své produkty aktuální díky programu bezplatného dodání nového montážního kitu, stejným směrem se rozhodl vydat i CM.

Abychom byli naprosto přesní, výrobce svou nabídku cílí hlavně na majitele chladiče Hyper 212 Evo, varianta s Plus je velkoryse podporována také. Pro získání nových spon musíte udělat následující: na stránce výrobce zadejte sériové číslo vašeho chladiče a také fakturu od desky/procesoru podporující LGA 2011. Nemáte-li fakturu, postačí fotografie, výrobce je vcelku benevolentní.

Přidaná hodnota v podobě konstantní podpory nových platforem může hrát roli v případném výběru chladiče na delší časy, přeci jen je škoda s neustálými vylepšeními počítače střídavě měnit také chladiče, když výkonem stále postačují a jsou „pouze“ nekompatibilní. Líbí se vám nastolená strategie firem Noctua a Cooler Master?

Zdroj: techPowerUp!