Hlavní navigace

Další aplikace Bing pro Windows Phone: Finance, Sport a Zprávy

19. 2. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jak se Windows pomalu sbližují s Windows Phone, resp. obráceně, putují také aplikace z jedné platformy na druhou. Je to už pár měsíců, co Microsoft mobilním uživatelům nabídl Počasí, Zprávy, Finance a Sporty. K těmto pár kouskům se přidává několik dalších aplikací, které mají původ ve Windows 8. Pod značkou Bing Redmondští pro mobilní dlaždice uvádí Gurmánský svět, Zdraví a fitnessCestování. Co každá z nich nabízí, asi netřeba rozvádět.

Snad bych jen vypíchl, že Zdraví a fitness vám umožní sledovat příjem kalorií. Následně pak můžete zaznamenávat svůj pohyb a objasnit, kolik kalorií jste při sportu spálili. Aplikace počítá s vaším věkem, váhou a nastavenou úrovní aktivity. Troufám si tvrdit, že v telefonu tento pomocník bude mnohem užitečnější než na tabletu. Kromě toho Microsoft aktualizoval aplikace Finance, SportZprávy. Všechny v textu uvedené aplikace mají společného jmenovatele.

 

Můžete se teď přihlásit ke svému účtu a obsah ukládat a synchronizovat. Uložené recepty budou dostupné ze všech vašich zařízení, podobně jako oblíbené lokace pro sledování počasí. Ve Windows Phone 8.1 se mobily přiblíží tabletům a vývojáři se nebudou muset moc snažit, aby jejich aplikace běžela jako na malé, tak větší obrazovce. Budoucnost je jednotná.

MMF24

Zdroj: Windows Phone Blog