Hlavní navigace

Další Lumia je na světě, je podobná HTC Windows Phone 8X a má označení 830

21. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Poslední dobou se úniky nových smartphonů s Windows Phone 8 notně rozšířily.  Včera jsme psali o prvním čínském telefonu, který oficiálně dostane nejnovější verzi dlaždicového systému. Na svět prý přijde v lednu na CES 2013. Číňané dnes přišli s dalším telefonem, tentokrát však finského výrobce. Na obrázcích níže si prý můžete prohlédnout několik barevných verzí Nokie Lumia 830.

Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 830

  Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 830

Ač by se podle jména mohlo zdát, že se bude jednat o nástupce modelů střední třídy – 610 a 710, pravda bude jinde. Podle čínských zdrojů bude Lumia 830 vybavena obdobnými komponenty jako Lumia 820, bude však mít menší displej.

Bohužel zatím nejsou dostupné podrobnější informace, jako konkrétní hardwarové specifikace a ani úhlopříčka displeje zatím není jistá. Zatím jediné, co víme jistě, je celkem pět barev krytu a technologie displeje – Super AMOLED. Protože máme v redakci HTC Windows Phone 8X, nemohli jsme si nevšimnout značné podobnosti obou modelů. Oba mají značně kulatá záda a velmi podobně umístěné konektory. Nejpatrnějším rozdílem po stránce vzhledu je lesklý povrch – model HTC má soft touch.

Zdroj: Phonearena.com