Hlavní navigace

Další pecka zdarma. Humble Bundle nabízí kultovní plošinovku Psychonauts

15. 9. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Až do soboty do našich 19.00 hodin můžete zdarma získat další hru ze služby Humble Bundle. Nedávno jste si podobně mohli stáhnout první řadu adventury The Walking Dead, na pořadu dnešního (a zítřejšího) dne je kultovní plošinovka Psychonauts od Tima Schafera a jeho studia Double Fine.

Kritika hru ocenila pro její originalitu, neprodávala se však dobře. Pokračování se nakonec chystat začalo, ale oznámeno bylo až v roce 2015, tj. 10 let od vydání prvního dílu. Hlavní hrdina Raz prochází zajímavě navrženými a ztvárněnými úrovně za použití zvláštních schopností. Ovládá telekinezi, neviditelnost, ale také levitaci a pyrokinezi. Druhý díl vyjde v roce 2018, vy si tedy mezitím můžete připomenout jednu starší legendu zdarma.

CS24

Nákup“ vyžaduje registraci ve službě Humble Bundle. Získáte klíč pro Steam, pokud se vám ale nelíbí ideologie služby, můžete si hru přímo stáhnout. K dispozici je ve verzích pro Windows, Linux a macOS; neobsahuje DRM. Kromě přímého stažení je k dispozici možnost stáhnout titul přes BitTorrent. Co chtít víc? V Humble Bundlu aktuálně dobíhá výprodej, kde vůbec seženete spoustu skvělých her za pár korun.