Hlavní navigace

Datová SIM se 100 GB za 300 Kč. Letní nabídka O2 má jen dva háčky

18. 7. 2022

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Třetí rok po sobě můžete od O2 získat výhodnou datovou SIM kartu s pořádnou porcí dat. Jde sice o letní nabídku, ale 100 GB můžete takto využívat klidně každý měsíc. Kartu lze získat jen na speciálním webu datamanie.cz a kurýr vám ji doručí domů.

Opět (akce proběhla i v letech 2020 a 2021) jde o limitovanou nabídku do vyprodání zásob (ale O2 nesděluje dostupný počet), nebo do 22. srpna. Kartu lze využít i pro volání a SMS, primárně je ale určená pro data. V případě volání se pak hodí pro delší telefonování, zaplatíte totiž jednorázově 15 Kč v rámci daného dne, ve kterém volání využijete. SMS přijde na 2 Kč.

Jen v Česku a bez 5G

SIM kartu využijete i na doma, není třeba ji používat pouze v mobilu. Známá omezení z minulých let zůstávají: nabídka není určena pro sítě 5G a data nebudou fungovat mimo Česko. Kartu byste měli aktivovat do konce roku a podle neoficiálních informací minimálně jednou ročně dobít. Rychlost dat (s výjimkou 5G sítí) není nijak omezena.

„Zákazníci ji mohou využívat nejen ve svých mobilech, ale vložit ji mohou i do jiných zařízení, například notebooků. Díky tomu už nemusí být otroky veřejných a ne vždy dobře zabezpečených wi-fi sítí třeba v kempech nebo hotelech,“ vysvětluje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2.

KL24

Přes prázdniny mají akce i další operátoři. T-Mobile nabízí dvojnásobek dat aktivací v aplikaci a Vodafone nabízí neomezená data na jeden měsíc za ukázání vysvědčení.

Zdroj: O2

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.