Hlavní navigace

Dětský koutek ve Windows 8.1? Naznačuje to obrázek ze sestavení 9369

19. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jestliže mobilní Windows Phone začínala od píky, ale vypracovala se a přenesla se přes počáteční dětské nemoci, Windows 8 chyby svého kolegy úspěšně opakují. Jako by se vývojový tým nemohl poučit z vývoje od svých kolegů a se zpožděním od nich opisoval. Nástupce Osmiček, v současné době známý jako Windows 8.1, případně Windows Blue, přejímá funkce právě z Windows Phone.

Tip: Windows Blue unikla. Čekejte více personalizace a malé dlaždice

Vzhledem k tomu, že plnohodnotné Osmičky mají představovat jakousi nafouknutou, ale stále mobilní verzi operačního systému, překvapí, že neobsahují všechny zajímavé funkce co jejich mobilní příbuzný. Nejnovější náznak, v podobě obrázku zveřejněném na Twitteru, signalizuje spojení Windows 8 s dětským koutkem. Větrník se nám vybaví především v souvislosti s dětským koutkem ve Windows Phone. Jedná se o jeho symbol.

 

Jedna z dalších novinek ve Windows 8.1 by proto mohla zabránit vašim dětem, aby v systému provedli nějakou neplechu. V omezeném režimu nemají přístup ke všem aplikacím, pouze k těm vybraným. Dva světy odděluje heslo. Nebo se úplně pleteme. Tento drb prozatím berte s rezervou tak velkou, jak si jen dokážete představit. Proč ale podobný režim nemít na tabletu, když ho máme v telefonech? Obrázek prý byl vyšťárán v uniklém sestavení č. 9369.

Dětský koutek Foto: @AngelWZR

Zdroj: @AngelWZR via Neowin