Hlavní navigace

Dotykový HP TouchSmart v Česku

17. 2. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nová generace dotykových PC HP TouchSmart All-in-One přináší zábavu prostřednictvím zcela přirozeného uživatelského rozhraní. Fotografie, video, filmy, hry, televize nebo internet se spouští a ovládají pouhým dotykem prstu. HP TouchSmart PC druhé generace s novým působivým designem poskytuje zcela nové uživatelsky přátelské a zábavné využití osobního počítače. Právě zábava je silnou stránkou a těžištěm tohoto domácího PC, kde najdete skutečně vše-v-jednom.

Vše je teď jednoduše na dosah - prostřednictvím 22-palcového dotykového displeje v širokoúhlém provedení přehledně zobrazíte fotografie nebo hudební soubory jako dlaždice nebo vějíř a pohodlně odešlete na stránky virtuálních komunit. Obrazovka s vysokým rozlišení vyhovuje podmínkám ENERGY STAR. Doslova sáhnout si můžete i na bohatou škálu ostatních funkcí, kterými touchsmart disponuje: videa, poznámky, kalendář, hodiny, RSS a mnoho dalších. Touchsmart obsahuje také webkameru s mikrofonem, příjemné bílé podsvícení, čtečku media karet, 2 USB porty, zdířku pro sluchátka, bezdrátovou klávesnici, dálkový ovladač TV, vysoce výkonné reproduktory a samozřejmě také bezdrátovou síťovou kartu.

Poznámka: pokud video nevidíte (pouze se jakoby dlouze načítá), používáte bohužel chybovou (tato chyba způsobuje chybné rozpoznání vaší verze) betaverzi Flash modulu ve vašem prohlížeči. Prosím, nainstalujte si v tomto případě aktuální verzi (odkaz ke stažení), která je k dispozici zdarma. Děkuji. 

"Nové touchsmarty prezentujeme sloganem Dotýkejte se, prosím!, což přesně vystihuje jeho styl," dodává marketingový manažer divize osobních počítačů HP ČR a Slovensko, Petr Trešl. "Intuitivní a kreativní ovládání je přesně to, co zaujme každého příznivce digitální zábavy."

HP TouchSmart IQ522 PC se v České republice prodává za 36 990 Kč. Podrobné informace a přístup k prezentacím produktu najdete na stránce http://www.hpmarket.cz/document.asp?dc=touchsmart.

MMF24

zdroj: tisková zpráva