Hlavní navigace

Eee PC 1008 HA minibookem roku

28. 8. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Asus Eee PC 1008 HA Seashell se stal podle asociace EISA evropským notebookem pro období 2009 - 2010. Tuto cenu Asus získal díky kombinaci tenkých rozměrů, nízké hmotnosti, velkého displeje, který je jedním z největších displejů s LED podsvícením ve své kategorii, a výkonu mobilního procesoru Intel Atom N280. EISA své hodnocení uzavřela vyzdvižením provedení a funkčních a módních předností, které Eee PC 1008 HA nabízí: "Hledáte-li výkonný a zároveň stylový netbook, je pro vás Eee PC 1008HA tou nejlepší volbou."

Pozitivní hodnocení a doporučení čtenářům si Asus Eee PC 1008 HA Seashell zasloužil i na ExtraNotebooku. Podrobnou recenzi najdete zde, kompletní fotogalerii si pak můžete prohlédnout zde.

O ocenění EISA

Každoroční udělování ocenění asociace EISA je prestižní událostí, která upozorňuje na nejlepší elektronická zařízení dostupná na evropském trhu. Ocenění asociace EISA, která sestává z 50 speciálních zájmových časopisů v 19 evropských zemích, se udělují novým produktům, které "kombinují nejmodernější technologie, nejžádanější funkce, dokonalý design, nejlepší ergonomii a samozřejmě za vynaložené peníze nabízejí také co největší hodnotu." Ocenění EISA jsou nezávislá na komerčních vlivech a vyznačují se náročným procesem hodnocení - produkty jsou nominovány výhradně redaktory časopisů, které jsou členy asociace EISA.

Zdroj: tisková zpráva