Hlavní navigace

Far Cry 2 jako bundle

25. 10. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud máte zájem o před několika dny vydanou pecku Far Cry 2, a zároveň pokukujete po nové grafické kartě ze stáje Nvidie, věnujte pozornost výrobcům XFX, EVGA a BFG. Všichni tři totiž rozdávají Far Cry 2 k některým svým GeForce.

EVGA dodá kopii Far Cry 2 gratis všem zákazníkům, kteří si zakoupili kartu z řady GeForce GTX 23. října/októbra nebo později. Abyste mohli využít tuto speciální nabídku, musíte zaregistrovat svou kartu na stránkách EVGA a splňovat stanovené podmínky.

Dárkový balíček od BFG je bezkonkurenčně nejrozsáhlejší, kromě Far Cry 2 totiž zákazníci dostanou ještě registrační klíč pro 3DMark Vantage a kapesní svítilnu s vysoce svítivou LED diodou. Stejně jako u EVGA je nutno se zaregistrovat na webových stránkách výrobce a akce platí pro GeForce GTX zakoupené 22. října a později. Bohužel má BFG omezené zásoby a tak se na později přihlášené už nemusí dostat.

XFX jako jediný z trojice výrobců nebude nic posílat poštou a tak hru dostanou pouze ti zákazníci, kteří si koupí kartu v krabici s bundlem. Zároveň je ale XFX jediný, kdo bude Far Cry 2 přibalovat i k levnějším kartám z řady GeForce 9.

Zdroj: TechConnect Magazine 1 | 2

Autor článku