Hlavní navigace

Firmy teď s Office 365 místo 25 GB získají 1 TB prostoru na hlavu

29. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

V minulosti jsme vás seznámili s tím, že Office 365 pro domácnosti je o dost jiný produkt než Office 365 pro podniková prostředí. Domácí uživatelé v rámci předplatného dostanou 25 GB prostoru navíc ve službě OneDrive. Podobně firmy získají cloudový prostor, ovšem tentokrát se úložiště nazývá OneDrive for Business. Donedávna to bylo opět 25 GB prostoru na hlavu.

To se mění, protože nově Microsoft nabízí předplatitelům z podnikového prostředí rovnou 1 TB prostoru pro každého uživatele. A co víc, toto úložiště dostanou i uživatelé varianty Office 365 ProPlus, jež pouze poskytovala přístup k aplikacím Office 2013. Společnosti teď mají na každý pád dostatek prostoru k tomu, aby pracovníci spolupracovali a sdíleli data mezi sebou. Za třetí Microsoft oznámil, že zákazníkům pomůže s migrací z jiného řešení.

 

CS24

Otázkou zůstává, kdy se stávající zákazníci dočkají rozšířeného úložiště. To bude zpřístupněno zřejmě postupně, jak už to bývá obvyklé. Ono nabídnout 1 TB dat tolika zákazníkům není žádná sranda. V minulém týdnu Redmondští odhalili čtvrtletní finanční výsledky. Dozvěděli jsme se mj. to, že Office 365 Home si předplatily 4,4 milionu lidí. Ve firmách pak Office 365 zaznamenala 100% růst.

Zdroj: Office Blogs