Hlavní navigace

Galaxy Tab 3 Kids: Samsung vyrobil tablet speciálně pro děti

28. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Korejci možná objevili zlatý důl. Jako první velký výrobce totiž připravili tablet určený pro děti. Odpovídá tomu vzhled, příslušenství i speciální obchod s aplikacemi. V jádru jde o stejný produkt, jako standardní Galaxy Tab 3 představený na jaře. Má 7" displej (TN) s rozlišením 600 × 1024 px. dvoujádrový procesor, 1 GB RAM, 8GB úložiště doplnitelné o microSD kartu a také dva fotoaparáty.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids Samsung Galaxy Tab 3 Kids
Samsung Galaxy Tab 3 Kids 

Tablet je v netradiční žluté barvě. Novým příslušenstvím jen gumový obal, který má zařízení uchránit před pády (displej ale žádnou odolnější vrstvu nemá), a speciální držák, který zároveň funguje jako stojánek. Galaxy Tab 3 Kids bude rovněž dodáván se speciálním stylusem C Pen, se kterými budou moci děti kreslit.

Kromě obchodu Google Play bude tablet obsahovat také portál Samsung Apps a portál Kid's Store, jenž obsahuje aplikace, hry a výukové nástroje pro děti. Rodiče navíc mohou nastavit časový zámek, odkdy dokdy smí děti tablet používat.

 

Samsung Galaxy Tab 3 Kids se začne prodávat od září v Jižní Koreji, pak se podívá i do jiných částí světa. Do Česka přijde už v říjnu, cena ale zatím nebyla stanovena.

Zdroj: TZ Samsung