Hlavní navigace

Garmin láká sportovce. Uvádí chytrou váhu a všestranný fitness náramek

28. 10. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Garmin je na poli sportovních měřičů a příslušenství známým jménem a chytré hodinky pro sportovce s logem Garmin vznikly už dávno před boomem nositelností. Do kategorie profesionální elektroniky pro sportovce spadá i nová chytrá váha a chytrý náramek.

Váha Index Smart Scale umí změřit krom hmotnosti i BMI, tělesný tuk, procentuální zastoupení vody nebo množství svalové hmoty. Naměřené hodnoty se zaznamenávají do aplikace Garmin Connect v chytrém mobilu. S tím se umí spojit buď přes Wi-Fi nebo přes protokol ANT+. Nechybí ani možnost propojení s univerzální službou MyFitnessPal.

Garmin Index Smart Scale
Garmin Index Smart Scale 

Váha navíc umí rozpoznat, kdo ji používá a zaznamená data uložit do správného profilu. Přičemž Garmin slibuje správné rozpoznání až 16 sportovců a váha se tak hodí i pro kolektivní sporty. Chytrá váha Index Smart Scale bude ve Spojených státech dostupná za 150 dolarů (v přepočtu 4 500 Kč s DPH).

Za stejné peníze dostanete i chytrý náramek Vívosmart HR. Ten umí měřit vaši celodenní aktivitu včetně srdečního tepu. Data synchronizuje s mobilní aplikací Garmin Connect Mobile a opět nechybí podpora ani MyFitnessPal.

Garmin Vívosmart HR
Garmin Vívosmart HR

Díky sportovní povaze náramku je zde garantována i voděodolnost do hloubky 50 metrů a výdrž na jedno nabití by se měla pohybovat okolo pěti dní na jedno nabití.

CS24

 

Zdroj: Garmin (1, 2)