Hlavní navigace

Globální start nejtenčí skládačky Honor Magic V3 je za rohem. Chybět nebude ani umělá inteligence

Sdílet

Zdroj: Honor
Společnost ve spolupráci s Google Cloud představila hned tři AI funkce, které ocení zejména aktivní cestovatelé.

Ohebný telefon Honor Magic V3 má svoji premiéru na čínském trhu už dávno za sebou a i přestože se na tamním trhu už pár měsíců vesele prodává, zbytek světa si zatím musí na aktuálně nejtenčí skládačku současnosti počkat. Naštěstí se tato doba chýlí ke konci, jelikož globální uvedení je plánované na 5. září letošního roku na veletrhu IFA 2024 v Berlíně.

Honor Magic V3 vyniká zejména svými rozměry. Jeho tloušťka v zavřeném stavu je 9,3 mm a po otevření dokonce méně než půl centimetru. I přes takto působivé rozměry nabízí telefon vlajkovou výbavu v čele s Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 12 GB RAM nebo 5150mAh křemíko-uhlíkovou baterii.


Honor AI ve spolupráci s Google Cloud

Společně s globálním představením Honoru Magic V3 výrobce prohlásil, že i on to s umělou inteligencí myslí vážně a jeho nadstavba ji bude obsahovat. V prvé řadě půjde především o tři funkce AI Eraser, Face to Face Translation a Honor Live Translation.

Jak už název napovídá, AI Eraser dokáže vymazávat objekty na fotkách, Face to Face Translation dokáže v reálném čase poskytovat vícejazyčný překlad a Honor live Translation bude sloužit k přepisu hlasu do textových poznámek.

MMF24

Zdroj: Youtube.com

Jak uvádí magazín GSMArena, funkce umělé inteligence budou poháněny platformou Google Cloud. To může v praxi znamenat nutnost být neustále online pro zpracování dat a vzhledem k absenci českého jazyka u funkcí Google AI lze předpokládat i absenci češtiny také u funkcí umělé inteligence od Honoru.

Na podrobnější informace si ale budeme muset počkat až do veletrhu IFA, jehož start je už téměř za rohem.