Hlavní navigace

GoClever Insignia 5X: pětipalec se dvěma typy baterií

7. 2. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nový chytrý mobil Insignia 5X rozšiřuje pestrou řadu smartphonů GoClever. Obahuje operační systém Android 4.2, pětipalcový displej Full HD IPS a dvě baterie. Nechybí ani čtyřjádrový procesor pracující na taktu 1,5 GHz (Cortex A7) a grafika SGX544. Kapacita operační paměti je 1 GB.

Na těle najdete dva fotoaparáty (na přední straně s rozlišením 2,0 Mpix, na zadní straně s rozlišením 13,0 Mpix), dále má slot pro kartu microSD, dva sloty pro SIM karty, připojení microUSB 2.0, nechybí Wi-Fi a Bluetooth připojení, GPS a rádio FM. Telefon umožnuje vytvořit i mobilní hotspot připojení. Navíc je dodáván i s GPS aplikací a sadou map České republiky, Polska a Slovenska.

 

 

CS24

Soubor předinstalovaných aplikací zahrnuje také kancelářský balík, file manager, Facebook, Skype, multimediální přehrávač a aplikaci navigace Mireo. Insignia 5X podporuje technologii aeroDISPLAY, která umožňuje prohlížet fotografie z mobilu přímo na jakékoli televizní obrazovce či projektoru, které tento standard podporují.

V balení pak najdete dva typy baterií s odlišnou velikostí včetně dvou typů zadních krytů. Ty nabízejí kapacitu 2000 a 4000 mAh. Vedle samotného telefonu a dvou baterií balení obsahuje také kabel USB, nabíječku a sluchátka. Dostupné barvy jsou zlatá, tmavě červená a fialová. Doporučená koncová cena pro toto zařízení je 5 990 Kč.