Hlavní navigace

Google uvolnil Android 4.4.4, chyby z Androidu 4.4.3 zřejmě přetrvávají

24. 6. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Aktualizace pro operační systém Android nevychází tak často, na rozdíl třeba od plnohodnotných Windows, která podléhají pravidelnému cyklu a Microsoft pro ně opravy uvolňuje jednou do měsíce. Android 4.4.2 dorazil v prosinci a od té doby jsme čekali dlouhého půl roku, než Google vyprodukoval verzi 4.4.3.

Tip: Příští Android už bude 64bitový. Google také naznačuje nový název

Vánoce tak příslušníkům zeleného tábora vyšly na začátek června. Bohužel aktualizaci doprovodily problémy. Ačkoli měla zlepšit výdrž na akumulátor, zlepšit stabilitu atp., majitelé tabletů a hlavně smartphonů ze série Nexus si začali stěžovat na všemožné trable. Někomu zlobilo připojení přes Wi-Fi nebo mobilní sítě, jiným se zařízení samovolně restartovalo.

 

V některých případech se rozbil systém oznámení, jiným lidem se rychle vybíjela baterie. Proto na řadu rychle přišla další oprava. Android 4.4.4 se nyní rozprostírá na zařízení ze série Nexus. Google překvapivě nezveřejnil seznam novinek, podle neoficiálních zpráv firma pouze opravila jedno slabé místo v zabezpečení.

CS24

Aktualizace váží kolem 2,5 MB, což by tomu dopovídalo. Jak se zdá, všechny chyby popsané u verze 4.4.3 by měly platit rovněž u verze 4.4.4. Máte s posledním Androidem problémy?

Zdroj: Neowin 1 | 2