Hlavní navigace

Google zvolil letošních 10 nejlepších aplikacích pro Android

27. 12. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Podobně jako Apple vybral i Google aplikace, které byste neměli ignorovat. Nejedná se o nejstahovanější tituly nebo nejlépe hodnocené uživateli, nýbrž „nejzajímavější“. Tavares Ford, který v Googlu pracuje jako propagátor aplikací, her a značek v Play Storu, zvolil ty, které podle něj pěkně vypadají, pohodlně se ovládají, přinesly něco nového a fungují dobře jak na telefonu, tak i tabletu.

Nejlepší aplikace pro Android podle Googlu
Nejlepší aplikace pro Android podle Googlu

Jeho redakční výběr najdete v Play Storu. Mezi desítkou vyvolených najdete jen jednu placenou aplikaci – interaktivní knížku o Sněhurce. Příznivce pořádku v datech a jednoduchosti potěší poznámkovač Evernote nebo čtečka Pocket, která ořeže webovou stránku o nepotřebné prvky a výsledkem je pěkně formátový článek jako v časopisu.

MMF24

Mnozí určitě znáte perfektní grafický editor Pixlr Express od Autodesku a fanoušci přednášek TED už stejnojmennou aplikaci také jistě používají. Pokud chcete přehledně sestavit rodokmen, zkuste Ancestry. Jestliže cestujete do zahraniční nebo tam nakupujete, bude se hodit Expedia Hotels a aplikace Fancy. Seriesguide vyhledá spoustu informací o televizních seriálech a Pinterest je obrázková sociální síť, která teď ve světě hodně letí.

 

Top 10 aplikací roku 2012 podle Googlu