Hlavní navigace

Hanba: web crashie.com odrovná i nejnovější IE9

29. 3. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Web crashie.com se stal legendou nejenom mezi zarytými odpůrci Internet Exploreru a po více jak čtyři roky působil jediným řádkem kódu četné pády takřka všem verzím prohlížeče od Microsoftu, zatímco jiné prohlížeče jej zobrazily bez potíží.

Tímto se snaží dokázat, jak je Internet Explorer špatný prohlížeč, jestli s tím souhlasíte je už na vás. Poměrně ostudné však je, že Microsoft doposud neudělal nic pro to, aby tomuto pádu zabránil: web s úspěchem odrovná i horkou novinku, Internet Explorer 9.

Dle ohlasu však účinnost není 100%, u některých uživatelů dochází k pádu celého prohlížeče, u některých spadne pouze záložka, u dalších vyprší časový limit nebo se nestane nic a stránka se načte, avšak i v takovém případě zchladí uživatele modrého éčka ledová sprcha: stránka jim nekompromisně sdělí, že Internet Explorer je hrozný prohlížeč, i když k pádu nedošlo.

Jak je to u vás? Shodí vám www.crashie.com Internet Explorer 9 a myslíte, že má pro Microsoft vůbec cenu toto řešit? Podělte se s námi v diskuzi.

Zdroj: Neowin