Hlavní navigace

HTC potichu vydalo vylepšený One X+ (Jelly Bean a větší baterka)

2. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost HTC představila vylepšený model HTC One X s označením One X+. Telefon má v základu nejnovější Android ve verzi 4.1 (Jelly Bean) a vylepšené uživatelské rozhraní Sense 4+.

HTC One X+
displej 4,7" superLCD2, 720 × 1280 px, Gorilla Glass 2
procesor Nvidia Tegra 3 AP37 1,7 GHz quadcore
OS Android 4.1 (Jelly Bean), Sense 4+
paměť 32/64 GB, 1 GB RAM
rozměry 134 × 70 × 8,9 mm
hmotnost 135 g
sítě HSPA/WDCDMA/GSM/GPRS/EDGE
baterie 2 100 mAh

S představením One X+ oznámilo HTC také potvrdilo aktualizace na nejnovější systém i pro další modely z řady HTC One, konkrétně pro modely One S a One X – bude postupně dostupná již od počátku října (u nejnižšího One V zatím nic). PO aktualizaci by již na HTC měl fungovat televizní tuner od Tivizenu.

 

Nová služba HTC Get Started umožňuje nastavit telefon při prvním spuštění prostřednictvím webového prohlížeče přímo v počítači. HTC One X+ nabídne čtyřjádrový procesor NVIDIA Tegra 3 taktovaný na 1,7 GHz a rozšířenou interní paměť 64 GB. Oproti předchozímu modelu má baterie vyšší kapacitu 2 100 mAh a HTC tvrdí, že vydrží až o 50 % déle. Tomu samozřejmě jen tak nevěříme.

MMF24

V rozhraní Sense 4+ přibyly dva nové režimy pro fotoaparát: autoportrét pro přední kameru, který pomůže se zachycením kvalitní fotografie při rozeznání obličeje a druhým tzv. „Prohlídkový mód“, při kterém lze fotit za použití tlačítka pro uzamčení obrazovky.

zdroj: HTC

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.