Hlavní navigace

Stratégové pozor. Za 350 Kč můžete koupit 8 her včetně Stellaris a Civilization VI

13. 3. 2019

Sdílet


Herní obchod Humble spustil nový Strategy Bundle 2019, ve kterém můžete za pár korun získat tituly v hodnotě přes 200 dolarů. Balíček je tradičně rozdělen do několika úrovní podle toho, kolik zaplatíte.

Za 0,89 € dostanete indie strategie Niche a Throne of Lies. K těm navíc ještě chválené RTS Ashes of the Singularity: Escalation od studia Stardock. Stejná společnost produkovala také Offworld Trading Company, za ní už ale budete muset zaplatit alespoň 7,55 €. V tomto balíčku je v ceně i česky lokalizovaný titul Dungeons 3, což je duchovní nástupce slavného Dungeon Keepera.

Pokud zaplatíte 7,98 €, budete moci ovládnou vesmír ve výborné tahovce Stellaris (základní hra bez DLC) nebo naopak zlikvidovat populaci Země v Plague Inc: Evolved. Na nejvyšším stupni je pak ještě Sid Meier’s Civilization VI, ale to už budete muset zaplati 13,30 €. Opět jde o základní hru bez rozšíření. Ale i kvůli ní by se vyplatilo koupit celý bundle. Běžně se hra prodává za 60 eur, Dungeons 3 a Stellaris bývají bez slev za 40 eur.

MMF24

Všechny tituly jsou dostupné jako klíče pro aktivaci na Steamu. Všechny hry lze spustit na Windows, většinu z uvedených ale také na Linuxu i macOS. Strategy Bundle 2019 bude možné koupit ještě 13 dní, zatím si některý z balíčků koupil přes 30 000 hráčů.