Hlavní navigace

Ikonický Thrall z Warcraftu dorazil do Waze. V podobě hlasové navigace může být vaším společníkem na cestách

Sdílet

 Autor: Cnews (s využitím DALL-E)
Thrall, ikonická postava ze série Warcraftu a World of Warcraft, vás může nyní navigovat a povzbuzovat vtipnými frázemi při používání Waze.

Používání navigace při jízdě do neznáma je pro mnohé prakticky denním chlebem. Při častém používání navigace se lehko stane, že zevšední a vy si například ani nevšimnete, že jste měli odbočit. Příjemným osvěžením může být možnost nechat se nově navigovat Thrallem, ikonickou postavou známou z herního světa Warcraftu III a World of Warcraft.

Mobilní navigace Waze je známá především kvůli silné uživatelé základně a šikovnými upozorněními v reálném čase. Součástí ní je také široká paleta uživatelských přizpůsobení, které mohou řidičům zpříjemnit jejich cestu a oživit zážitek z jízdy, například výběr vlastní ikony vozidla, desítek hlasů pro hlasové povely, plánování jízd nebo vyhledávání čerpacích stanic na základě vlastních předvoleb.


Thrall jako hlasový společník s vtipnými hláškami

Podle magazínu Android Police obohatil navigaci Waze Thrall, jehož ikonický hlas vás může nyní doprovázet při cestě. Jeho navigace je bohužel pouze v anglickém jazyce, jeho klidný hlas a řadu vtipných hlášek si nicméně můžeme užít i u nás.

KL24


Cesta k Thrallovi vede skrze nastavení nebo vyskakovací okno

Cesta k Thrallovi vede skrze nastavení nebo vyskakovací okno

Autor: Cnews
Mimo Thrallův hlas můžete změnit ikonu vozidla nebo náladu

Mimo Thrallův hlas můžete změnit ikonu vozidla nebo náladu

Autor: Cnews

Mimo Thrallův hlas je k dispozici také nová ikona vozidla v podobě rudého draka nebo možnost dát ostatním uživatelům jasně najevo, zda vaše srdce buší za Hordu nebo Alianci. Thrall vás při jízdě občas odmění vtipnou hláškou typu „This is not the end of the world“ nebo „A clever strategy to fool any pursuers“.

Hlas Thralla společně s dalšími přizpůsobeními můžete najít v nastavení aplikace, případně po prvním spuštění kliknout na vyskakovací okno. Neobvyklé spojení různých postav s Waze není úplně ojedinělou záležitostí. Například v červnu tohoto roku zavítali do navigace slavní Mimoni náhodně vykřikující „banana!“.