Hlavní navigace

Internetová ČSFD se spojila se CineStarem. V Praze bude mít speciální kinosál

3. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Česko-slovenská filmová databáze dnes ve spolupráci se CineStarem spustila na pražském Smíchově „ČSFD Sál“. Jeden ze sálů dostal červenou bránu a koberec symbolizující rudé čtverečky v hodnocení ČSFD. Těmi známá filmová síť označuje snímky s průměrným hodnocením 70% a výše.

ČSFD sál

Ve zvláštním sálu se každý den budou hrát dva aktuálně nejlépe hodnocené filmy, jde o tzv. „červenou kvalitu“. Dnes startuje Howardovo závodní drama Rivalové a Cuaronovo sci-fi Gravitace. Před snímkem nebudou tradiční reklamy na Coca-Colu, rádia apod., ale poběží tam maximálně pětiminutový blok filmových trailerů. I ty budou vybírány dle toho, jestli se u snímku očekává červená kvalita. Cena vstupenek budou stejné jako u běžných představení, v sálu platí i klubová karta CineStaru.

 

Návštěvníci kin se při výběru filmu často rozhodují dle hodnocení na ČSFD.cz a náš Sál jim rozhodování urychlí – stačí, aby vám vyhovoval žánr jednoho ze dvou filmů, a skvělý zážitek máte zaručený,“ vysvětluje myšlenku konceptu zakladatel ČSFD Martin Pomothy.

Zdroj: ČSFD