Hlavní navigace

Je tady nové sestavení Windows 10 Mobile pro Insidery. Běžní smrtelníci se letos desítek nedočkají

18. 12. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Včera odpoledne se o tom pouze spekulovalo, ale večer pro Microsoft potvrdil. Vydal ještě jedno sestavení mobilní desítek z větve Threshold 2. Čerstvý Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.36 ve svém číselném označení poskočil nahoru o pár desetinek. Nemá ani žádné nové funkce, pouze opravuje chyby a ladí stabilitu. Vyšel ve Fast i Slow Ringu.

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.36Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.36 

Microsoft dokonce ani nepublikovat seznam změn. Pouze tvrdí, že reaguje na zpětnou vazbu, kterou mu poskytli noví majitelé Lumií 950 a 950 XL. Kromě toho prý také vylepšil aktualizační proces z Windows Phone 8.1. Desítek se však majitelé starších telefonů letos nedočkají, Microsoft tak porušil slib, který dal na podzim. Evidentně ještě systém není připraven.

 

Letos už to ani lepší nebude. Šéf programu Insider Gabe Aul na blogu potvrdil, že jde o poslední letošní sestavení Windows 10 pro mobily i desktopy. Také vývojářský tým si chce užít Vánoce, takže práce se trochu uvolní a nebude čas na testování. Po novém roce už ale nejspíš přijde první sestavení větve Redstone a tedy i první nové funkce.

Zdroj: Microsoft, Thurrott