Hlavní navigace

Jeden den nestačí? S páskem za 6 tisíc vydrží Apple Watch celý měsíc

29. 6. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Chytré hodinky se pomalu stávají módním trendem. Zatím je však trápí slabá výdrž. Apple Watch jsou na tom papírově nejhůře, podle oficiálních informací výrobce vydrží jen okolo jednoho dne.

Vývojáři ale nezahálí a na internetu se objevilo volitelné příslušenství v podobě pásku s integrovanou baterií. Díky ní by měly Apple Watch místo jednoho pracovního dne vydržet až měsíc. Výrobce ale neudává, jak velká baterie je v pásku ukryta a skutečné hodnoty ukáží až první nezávislé testy.

Apple Watch s náramkem Reserve StrapApple Watch s náramkem Reserve Strap

Design pásku není nijak extravagantní a velmi připomíná ten základní u verze Apple Watch Sport. Nabíjí se pomocí microUSB vstupu a stav baterie indikují LED diody. Pásek je k dispozici pro obě velikosti hodinek, cena se však nijak zásadně neliší.

Právě cena je ale hlavní důvod, proč tento pásek pravděpodobně nebude nejlepším řešením průměrné výdrže. Je stanovena na 249 dolarů, což je v přepočtu zhruba 6 tisíc korun a odpovídá to ceně základní verze Apple Watch Sport. Zatím je pásek k dispozici ve třech barevných variantách (bílá, černá, šedá) a podle informací výrobce se v případě zájmu počítá i se zlatou variantou.

CS24

" width="560" frameborder="0" height="315">

Zdroj: Neowin, PhoneArena

Autor článku