Hlavní navigace

Kam se sluchátky? Přes držák Gamdias Aegis na monitor

11. 2. 2014

Sdílet

 Autor: Redakce

Společnost Gamdias představila držák sluchátek, který pomocí úchytů připevníte na monitor. Tím by konečně mělo být vyřešen problém s jejich odkládáním. Držák s názvem Aegis obsahuje i rozbočovač USB (pouze USB 2.0, ale pro myš či klávesnici stačí).

Výklopné rameno, za která se sluchátka dají pověsit, je otočné – sluchátka mohou být vedle monitoru i za ním. Vedle toho umožňuje uchycení kabelu myši, která tak už nebude drhnout o hranu stolu. Na jak tlusté monitory lze Aegis připevnit výrobce nezmiňuje, ale podle obrázků i videa by to nemělo být omezením – na monitor se zřejmě nalepuje. Stojí 749 Kč


 
 

Další novinkou jsou herní rukavice Agon pro lepší oporu ruky. Spodní část rukavice je potažena hedvábnou látkou pro lepší klouzání. Podle výrobce snižuje i riziko vzniku syndromu karpálního tunelu, což je ovšem bez konzultace s lékařem těžké potvrdit. Rukavice stojí 585 Kč.

 

 

 

 

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.